Lekker buiten zitten met de outdoor Hidde

Heerlijk dat het zomer wordt en dat we lekker buiten kunnen zijn. Bij ons in de studio verheugen we op het mooie weer. En is het dan niet fijn om in de heerlijke Hidde fauteuil voor buiten te kunnen zitten. Ontwerper Gerard van den Berg van het Nederlandse merk Label van den Berg heeft hem nu ook voor buiten ontworpen, met outdoor stoffen die schimmelwerend en waterdoorlatend zijn.

De vorm van de fauteuil heeft veel weg van een baseball handschoen. Door de vorm van de kuip nodigt hij uit om je er lekker in nestelen. De stof ademend waardoor je niet gaat transpireren in de stoel tijdens een warme dag.  Het frame is van gepoedercoat staal en kan het gehele jaar buiten blijven staan.

De fauteuil is verrassend licht zodat je hem makkelijk overal in de tuin kunt verplaatsen.

Mocht de Hidde Outdoor toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is bekleed met een speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is. Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. Hierdoor kan de Hidde Outdoor goed tegen het Hollandse wisselvallige weer. Kom een keer langs in Culemborg om proef te zitten, de Hidde Outdoor is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Volgende blog

London Design Week, een feest voor interieur liefhebbers.

Eindelijk mocht het weer; een bezoek aan de interieur beurzen! Ik denk dat alle interieur professionals dat wel hebben gemist de afgelopen jaren. Alleen al om de nieuwe trends en ontwikkelingen te zien en de stoffen & behangen te kunnen voelen in plaats van online te zien. Ik heb ervoor gekozen om weer eens naar London Design Week te gaan. Mijn oude buurtje, waar ik in de jaren ’90 woonde en werkte. Het was zo fijn daar weer te zijn, te netwerken en nieuwe stoffenontwerpers te ontmoeten.