Green Friday

 

Op Green Friday maakt Studio Pleun een statement tegen Black Friday omdat zij geloven in een duurzame toekomst met producten voor het interieur die een leven lang meegaan.

“Bij Studio Pleun maken we producten op maat van natuurlijke materialen. Ook herstofferen we vele meubelen en geven ze daardoor een tweede leven. We leven bewust en daardoor heb ik besloten om de winkel aanstaande vrijdag een dagje dicht te doen.”

“Ik ben tegen de wegwerp cultuur, en laat liever producten repareren of opnieuw bekleden in een duurzame stof. Hierbij volg ik het voorbeeld van Dille & Kamille, maar ook kleinere retailers zoals FemKeido en misschien volgen er nog meer.”

Green Friday

Volgende blog

De ‘gordijnen’ mevrouw

Vaak noemen ze me zo, mijn klanten, en zo word ik dan ook vaak voorgesteld aan man of kinderen; ‘dit is Pleun, de gordijnen mevrouw’. Ik moet er wel om lachen, want stoffen en mooie gordijnen maken mij blij! Gordijnen maken het huis af, vind ik. Het helpt met de akoestiek en geeft de kamer sfeer. De gordijnen worden bij mij op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. Schuine gordijnen met een vlinderplooi, een enkele plooi, wavegordijnen of vouwgordijnen zijn enkele voorbeelden van wat ik kan leveren.