Studio Pleun valt in de prijzen tijdens Benelux Enterprise Awards

Mijn werk als interieurontwerper van persoonlijke interieurs met op-maat-gemaakte stoffering is nu erkend als één van de winnaars van de Benelux Enterprise Awards op EU Business News! In de categorie Design voor ‘Bespoke’, waar ook mijn kracht zit. Persoonlijke concepten, kleuradvies, gordijnen-op-maat en stoffering. Mijn studio is ontstaan uit de liefde voor mooie stoffen, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Ik ben enorm dankbaar voor de erkenning in mijn vak als interieurontwerper en styliste en blij verrast met de leuke artikelen die hier uit voortkwamen in de pers.

Klik op de foto voor het complete artikel van Wonen360;

Volgende blog

De ‘gordijnen’ mevrouw

Vaak noemen ze me zo, mijn klanten, en zo word ik dan ook vaak voorgesteld aan man of kinderen; ‘dit is Pleun, de gordijnen mevrouw’. Ik moet er wel om lachen, want stoffen en mooie gordijnen maken mij blij! Gordijnen maken het huis af, vind ik. Het helpt met de akoestiek en geeft de kamer sfeer. De gordijnen worden bij mij op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. Schuine gordijnen met een vlinderplooi, een enkele plooi, wavegordijnen of vouwgordijnen zijn enkele voorbeelden van wat ik kan leveren.